Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

Aigües de Mataró implanta una nova eina de gestió dels treballs d’operacions i manteniment de les xarxes d’aigua i clavegueram amb codi lliure

Aigües de Mataró, en col·laboració amb BGEO OPEN GIS, posa en marxa una eina de codi lliure –sobre la tecnologia Giswater- per a gestionar els treballs d’operacions i manteniment de les xarxes d’aigua i clavegueram de les ciutats. L’objectiu d’aplicar aquesta tecnologia és optimitzar els recursos i ser més eficients en intervencions i reparacions de la xarxa d’abastament d’aigua.

Les Santes 2023 amplien la participació i es fan més accessibles

Els actes de consuetud vertebraran l’estructura de La Festa Major de Les Santes 2023, que comptarà, amb una destacada aposta per la programació musical de km0. L’ampliació de la participació i la incorporació de millores en l’accessibilitat, són dues de les novetats d’enguany. Pel que fa a escenaris i espais, la festa concentra les activitats i estrena l’espai dels Jardins de l’Escorxador.

En marxa les obres d’ampliació del CAP de Rocafonda-El Palau

Aquest mes de juny s’han iniciat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) Rocafonda-Palau, una actuació que permetrà comptar amb més consultes per aportar major qualitat i confort, tant per als professionals de la sanitat com per a la ciutadania usuària del centre. Les obres es fan en un solar adjacent a l’edifici actual, de forma que l’activitat assistencial del CAP es manté amb normalitat. L’Ajuntament de Mataró va cedir el terreny a l’Institut Català de la Salut (ICS) per poder fer les obres d’ampliació.

La Presó converteix el seu pati en un espai agradable per gaudir de videoart i música les nits de juliol

El M|A|C (Mataró Art Contemporani) estrena aquest divendres 7 de juliol un nou projecte, “L’hora del pati”. El pati de La Presó es convertirà en un lloc amable, còmode i càlid, per a públics diversos (també el públic familiar), per passar els vespres de juliol en companyia, en un pati convertit en la sala de cinema del centre d’art i un espai estiuenc de trobada, amb bar i música en directe.

Adolescents participen al programa de creació cinematogràfica “Salto del Eje” que promou la cultura per a la transformació social

La iniciativa potencia la inclusió social de joves i adolescents, a través de la creació de curtmetratges documentals sota el guiatge de professionals del sector. A Mataró, l’actor Armando Buika i el director de cinema Santiago Zannou han compartit els seus coneixements en un taller que s’ha fet aquest migdia a l’Espai Gatassa, situat al barri de Cerdanyola.