Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

Adolescents de Cerdanyola participaran al programa "Salto del eje" per a la creació i producció de curtmetratges

Mataró és un dels set municipis de la demarcació de Barcelona que participaran en el projecte "Salto del eje" per a la creació i producció de curtmetratges documentals amb el suport de professionals del sector cinematogràfic. Joves d’entre 12 i 17 anys de Cerdanyola crearan un curt que es projectarà a diferents festivals i Mataró acollirà el Festival Internacional Cinema i Discapaciat “Inclús”.

La jugadora d’hoquei Aina Florenza és nomenada la millor esportista en la 68a Nit de l’Esport

La mataronina Aina Florenza ja va ser escollida com la millor esportista en la 65a edició de la Nit de l’Esport i ara repeteix després d’una temporada on s’ha proclamat sotscampiona del món amb la selecció espanyola i campiona estatal i d’Europa amb el seu equip. Aquesta mateixa setmana, Florenza ha estat nomenada millor esportista catalana del 2022 en la gala organitzada pel diari Sport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Mataró celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna amb una quinzena d’activitats

El 21 de febrer és el Dia Internacional de la Llengua Materna i al voltant d’aquesta data Mataró compta amb una programació amb més d’una quinzena d’activitats per posar en valor el patrimoni lingüístic que hi ha a la ciutat. A Mataró hi viuen més de 110 nacionalitats diferents i s’hi parlen més de 100 llengües. Enguany entre els actes es compta amb la conferència de la lingüista i professora de Filologia de la Universitat de Barcelona (UB), Carme Junyent i Figueres.