Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

El Consell d’Infants tria el tema de la millora de parcs, places, platja i patis d’escola per treballar-lo durant el curs 2023-2024

Avui 20 de novembre, coincidint amb el Dia Universal del Drets dels Infants, s’ha constituït a Mataró la novena edició del Consell d’Infants de la ciutat amb la participació de 21 escoles. Durant la sessió plenària, els infants han debatut quin tema volen treballar d’entre els següents que ells mateixos van proposar: neteja de la ciutat; seguretat; ciutat sostenible i sequera; animals; discriminació i millora dels parcs, places, pistes, platja i patis d’escola.

Vista Alegre diu adéu als contenidors convencionals i posa en marxa el porta a porta mixt per recollir els residus

Amb el nou sistema de recollida es volen millorar els resultats de selectiva del barri fins arribar a prop del 80 %, com ja han aconseguit els veïns i veïnes que utilitzen el porta a porta de les urbanitzacions o la selectiva mòbil del Centre. Aquest cap de setmana es retiraran els contenidors convencionals de les 17 àrees existents perquè diumenge 26 a la nit ja començarà a funcionar la nova recollida.