Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

Mataró participa en el Festival Inclús 2023 amb un curt realitzat per 8 adolescents vinculats al barri de Cerdanyola

El curtmetratge es diu “Cop de realitat” i denúncia el maltractament infantil i juvenil que hi ha a la societat, sovint no denunciat i que causa greus danys emocionals als qui el pateixen. Aquesta iniciativa forma part del “Salto del Eje”, un programa que promou la cultura com a palanca de transformació social que està impulsat per l’Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil i rep el suport de la Diputació de Barcelona.

El projecte Lloguem! Yes, we rent! i la cooperativa Bloc Cooperatiu reben el reconeixement del PEMB en la I edició dels premis Compromís Metropolità

El projecte de Mataró “Lloguem! Yes, we rent!" més la cooperativa de llogateres Bloc Cooperatiu seran premiats en la I edició dels Premis Compromís Metropolità que tindrà lloc durant l’acte anual que ha convocat el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) pel proper 12 de desembre. L’acte vol ser un reconeixement públic per part de l'Associació a programes, projectes i iniciatives que s'alineïn amb el Compromís Metropolità 2030.

Un projecte de circ inclusiu, un de professionalitzar oficis i un d’ecologia urbana guanyen els premis FEM

Els Premis FEM Mataró 2030 es van entregar a l’Espai Mataró Connecta en una cerimònia que va comptar amb la presència de les entitats que han presentat 16 projectes a la convocatòria. Abans de l’entrega dels premis, es va celebrar la Festa del Voluntariat en un nou format a la plaça de la Muralla, a l’aire lliure amb carpes d’entitats que necessiten persones voluntàries i activitats dinamitzadores.

Mataró celebra els 75 anys de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

L’Espai Mataró Connecta acollirà l’acte de celebració dels 75 anys de l’aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, organitzat amb la revista Valors, la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’actuació de Primavera per la Pau. L’acte comptarà amb les conferències de Manel Illas, de la Comissió de la Memòria Històrica, i del doctor en Relacions Internacionals, Miguel Medina.

L’àrea recreativa per a gossos i la Pista Municipal de Petanca de Rocafonda s’inauguren el 13 de desembre

Un taller d’educació canina i una exhibició del Club de Petanca Roca Palmera seran les principals activitats de la inauguració, el 13 de desembre a les 17.30h, de l’àrea recreativa per a gossos i la Pista Municipal de Petanca de Rocafonda. Les obres, que han tingut un cost de 515.784 €, s’han realitzat en una zona de 4.726 m² situada entre la Ronda de Rafael Estrany i la plaça de Josep Cusachs.