Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

Comencen les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram i nova pavimentació dels carrers d’Agustín Argüelles, Nou de les Caputxines i Bisbe Francesc de Paula Mas

Aigües de Mataró iniciarà dilluns 6 de febrer les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram dels carrers d’Agustín Argüelles, Nou de les Caputxines i Bisbe Francesc de Paula Mas. Els treballs són previs a la pavimentació d’aquesta zona i també del carrer d’Onofre Arnau, que durà a terme l’Ajuntament en el marc del Pla de millora de paviments.

Mataró organitza una jornada sobre consum amb motiu del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores

La jornada se celebrarà el 16 de març al Cafè Nou i amb el títol “L’accessibilitat universal en la compra de productes, la contractació de serveis i en la gestió de les reclamacions de consum” posa l’accent en els col·lectius de persones amb diversitat funcional o intel·lectual. Organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) està adreçada a tota la ciutadania i al personal tècnic d’associacions i entitats del tercer sector i d’altres administracions.

Mataró posa en marxa una campanya contra la LGTBIfòbia a l’esport

Al voltant del 19 de febrer, Dia contra la LGTBIfòbia a l’esport, es posa en marxa a Mataró una campanya comunicativa i de conscienciació amb el lema “Esport amb Orgull, sense respecte no guanyes”. L’entitat Mataró LGTBI+ lidera aquesta iniciativa, que amb el suport de l’Ajuntament, vol fer-la arribar a entitats, clubs, equipaments esportius, centres educatius i a tota la ciutadania.

El comunicador Justo Molinero serà nomenat Fill Adoptiu de Mataró

L’Ajuntament inicia, a instàncies de l’alcalde, l’expedient per nomenar al comunicador Justo Molinero com a Fill Adoptiu de Mataró. Justo Molinero va crear RM Ràdio als anys 80 i des d’aleshores no ha parat de comunicar amb un estil propi donant veu a personatges de tots els àmbits aconseguint, entre d’altres, un Premi ONDAS, el Premi Nacional de Comunicació i la Creu Sant Jordi.

S’obren les llistes d’espera per formar part de les Colles Institucionals

A partir del 24 de febrer i fins al 22de març del 2023 qui tingui ganes de donar vida i fer ballar les figures institucionals de la ciutat podrà formalitzar la preinscripció a les llistes d’espera de les Comparses institucionals per als anys 2023 i 2024. S’haurà de fer telemàticament al portal de Tràmits de l’Ajuntament de Mataró, als punts d’atenció ciutadana presencialment, o al 010, i s’hauran de complir un seguit de requisits.