Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

L’Ajuntament organitza la I Jornada per a la Integració Social i Sanitària

Treballar de forma activa per a la millora de l’atenció social i sanitària de la ciutadania és el principal objectiu d’aquesta jornada que s’ha celebrat amb l’Espai Mataró Connecta amb la participació de 92 persones del Servei Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró, de l’Institut Català de la Salut, del Consorci Sanitari de Mataró-Maresme, de la Fundació Hospital i de la Fundació El Maresme.

Mataró aprova la seva Carta Alimentària

El document és el primer pas per modificar el model alimentari de la ciutat. El compromís principal és impulsar accions que permetin avançar cap a una major sobirania alimentària i un sistema alimentari més just, sostenible i saludable basat en criteris socials, ecològics i de proximitat.

La Fira Mataró Orienta se celebra del 22 al 25 de març al Centre Cívic Pla d’en Boet

Aquesta fira d’orientació educativa i professional es dirigeix a tota la ciutadania que vulgui o necessiti orientació i informació per poder prendre decisions relacionades amb la formació i el seu futur professional. Al Centre Cívic Pla d’en Boet s’han programat activitats permanents d’accés lliure i activitats programades amb inscripció prèvia, totes elles gratuïtes del 22 al 25 de març.