Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El congrés anual de l'EuroLeague Players Association se celebrarà al TecnoCampus el 10 de maig

Escoltar

El congrés anual de l'EuroLeague Players Association se celebrarà al TecnoCampus el 10 de maig

Aquesta associació representa els interessos dels jugadors de bàsquet de la primera competició europea, l'Eurolliga

La regidora d'Educació, Formació Professional, Universitat i Esports,  Bea Delgado, el director general d'ELPA, Bostjan Nachbar i el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa López. Foto: TecnoCampus
La regidora d'Educació, Formació Professional, Universitat i Esports, Bea Delgado, el director general d'ELPA, Bostjan Nachbar i el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa López. Foto: TecnoCampus

L'EuroLeague Players’ Association (ELPA) celebrarà el seu congrés anual (EPIC) el proper mes de maig a Mataró, a les instal·lacions del TecnoCampus. Aquesta associació representa els interessos dels jugadors de bàsquet de la primera competició europea, l'Eurolliga, i els assessora en tots els àmbits esportius i extraesportius.

L'ELPA Performance International Congress (EPIC) se celebrarà el 10 de maig al TecnoCampus, fruit de l'acord de col·laboració firmat pel director gerent d'aquesta entitat, Bostjan Nachbar, amb el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, i la regidora d'Educació, Formació Professional, Universitat y Esports de Mataró, Beatriz Delgado.

L'any passat, la 2a edició de l'EPIC es va celebrar a Itàlia, on els membres del Consell Assessor de Rendiment d'ELPA van presentar solucions innovadores en les àrees de formació, prevenció de lesions, recuperació, rehabilitació, gestió del rendiment, psicologia i nutrició. L'objectiu d'EPIC és compartir coneixements professionals amb jugadors de bàsquet professionals, els seus equips personals i de rendiment del club, i tots aquells en l'àmbit del rendiment que treballen estretament amb els esportistes. 

Els detalls del programa d'enguany es revelaran en les properes setmanes, i també s'obriran les inscripcions. els estudiants vinculats a l'àmbit de la Fisioteràpia i del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport tindran així l'oportunitat d'assistir a una trobada de primer nivell internacional on es posen en comú les pràctiques més innnovadores en l'alta competició en els diversos àmbits que afecten el rendiment dels basquetbolistes.

 

Publicat a