Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca 19 places d’agents de Policia Local

Escoltar

L’Ajuntament convoca 19 places d’agents de Policia Local

Aquesta convocatòria, una de les més nombroses de la història del cos, permetrà cobrir totes les vacants existents i s’inclou en l’oferta d’ocupació pública aprovada per al 2019

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns, 8 d'abril, la convocatòria de 19 places per a nous agents de la Policia Local: 13 es cobriran amb oposició lliure i 6 estan reservades per a mobilitat horitzontal (agents de policia procedents d’altres municipis). Amb aquesta convocatòria es podran cobrir les vacants existents actualment al cos i les que es preveu que es generin al llarg d’aquest any -la majoria de les quals per jubilació-, i s'emmarca en l’oferta d’ocupació pública de l'Ajuntament de Mataró aprovada per al 2019, que preveu 50 places de diferent tipologia. 

Per tal de donar a conèixer la convocatòria de les 19 places d'agents de la Policia Local, avui ha tingut lloc a l’edifici de Via Pública una xerrada informativa adreçada a persones en situació d’atur amb l’objectiu que coneguin els requisits, la tipologia de les proves i la funció del servei públic policial. La sessió ha estat organitzada conjuntament per la Policia Local, Recursos Humans i el Servei d’Ocupació i hi ha assistit una quarantena de persones.

Està previst que el procés de selecció finalitzi a l’estiu, per tal que els futurs agents que ho necessitin puguin iniciar el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya al setembre.

Tota l'oferta d’ocupació pública es pot consultar a l’apartat "Treballa a l'Ajuntament" del web municipal. Amb l’objectiu d’estabilitzar la plantilla, l’Ajuntament ja va aprovar a principis d’any una oferta d’ocupació pública de 198 places a cobrir de forma definitiva durant els propers tres anys.