Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junta de Govern Local. 02/03/2009

Escoltar

Junta de Govern Local. 02/03/2009

Dia
Hora
Lloc
Sala dels Lleons
Organisme
Junta de Govern Local

Ordre del dia

Decret
1680/2009 de 26 de febrer
Assumpte: Convocatòria i Ordre del dia Junta de Govern Local sessió extraordinària del 2 de març del 2009
Òrgan: SECRETARIA GENERAL 

En ús de les atribucions que em confereix la legislació de Règim Local, es convoca els regidors/res que componen la JUNTA DE GOVERN LOCAL, a la sessió extraordinària que tindrà lloc el proper dilluns 2 de març del 2009, a les 9 hores del matí, en la Sala dels Lleons d'aquest Ajuntament, per deliberar els assumptes consignats en el següent
 
 
ORDRE DEL DIA
 
 
           CMI SERVEIS CENTRALS
           SOTS DIRECCIÓ DE SERVEIS ECONÒMICS
 
           -Servei de Compres i Contractacions-
 
1         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de construcció de diverses plataformes d’accés al Bus.
 
2         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució del treballs d’actualització i reposició de la senyalització horitzontal de la ciutat de Mataró
 
3         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte d’instal•lació de semàfors de LEDS.
 
4         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte de reforma de la instal•lació elèctrica del CEIP Camí del Cros.
 
5         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte de reforma de la instal•lació elèctrica del CEIP Cirera.
 
6         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte de reforma de la instal•lació elèctrica del CEIP Camí del Mig.
 
7         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució dels treballs per la substitució de la fusteria exterior del CEIP Peramàs.
 
8         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte de reurbanització del passatge Pau Claris, entre el c. Alarona i Ciutat Freta.
 
9         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte de vial de vianants de l’eix Valldeix, tram Camí de Santa Rita-La Cornisa, 1a etapa.
 
10        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte de millora i adequació del camp de futbol de Cirera.
 
11        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte executiu de reurbanització de la Muralla de Sant Llorenç, a Mataró.
 
12        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte de vial de millora de la urbanització i de la circulació del Camí Ral, entre els c. Cooperativa i Ronda Barceló.
 
13        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte executiu de rehabilitació del patrimoni arquitectònic de la Casa Capell com a centre de difusió mediambiental.
 
14        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte de clavegueram dels c. Sant Ignasi de Loiola i Magí Raventós.
 
15        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte executiu de reurbanització del c. Josep Castellà.
 
16        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte executiu d’adequació de la planta baixa de l’equipament municipal del c. Tres Roques.
 
17        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres del projecte de consolidació estructural de la fàbrica del patrimoni municipal “Cabot i Barba”.
 
18        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres incloses en el projecte executiu de construcció d’horts urbans d’ús social a la finca “Bon Recés, de Mataró.
 
19        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a la contractació dels serveis de telecomunicacions per a l’Ajuntament i els seus organismes autònoms.
 

L'ALCALDE
Joan Antoni Baron Espinar
En dono fe,
EL SECRETARI GENERAL
Manuel Monfort Pastor