Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple municipal ordinari de juliol (07/07/2016)

Escoltar

Ple municipal ordinari de juliol (07/07/2016)

Dia
Hora
Lloc
Sala de Plens de la Casa Consistorial
Organisme
Ajuntament de Mataró

Ordre del dia

Dia: dijous, 7 de juliol de 2016
Hora: a les 19.00 h
Lloc: a la Sala de Plens de la Casa Consistorial


Ordre del dia:

1. Aprovació, si s'escau, de l’Acta de la sessió ordinària de 9 de juny de 2016.

2. DESPATX OFICIAL

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp JUNTA DE PORTAVEUS

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp2.1. Donar compte de la Declaració Institucional aprovada per la Junta de Portaveus de data 4-7-2016, presentada pel grup municipal de VOLEMataró sobre les titulitzacions de les hipoteques i els desnonaments que promouen els bancs executant hipoteques que van ser transferides a fons de titulització.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp2.2. Donar compte de la Declaració Institucional aprovada per la Junta de Portaveus de data 4-7-2016, presentada pel grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular per la reciprocitat total dels mitjans en català.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp2.3. Donar compte de la Declaració Institucional aprovada per la Junta de Portaveus de data 4-7-2016, presentada pel grup municipal Socialista per la retirada de l’ordre de copagament confiscatori per a les persones amb discapacitat.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp2.4. Donar compte de la Declaració Institucional aprovada per la Junta de Portaveus de data 4-7-2016, presentada pel grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres per un país lliure de corrupció d’Estat.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspDICTAMENS

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspAlcaldia

3. Nomenament nous membres del Consell d’Administració de l’EPE Mataró Audiovisual.

4. Aprovació canvi representant del grup municipal de la CUP a la Fundació Privada Unió de Cooperadors.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspCIM ÀREA DE SERVEIS CENTRALS, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ ECONÒMICA

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspDirecció de Serveis Econòmics

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspServei de Gestió Econòmica

5. Autoritzar a la Societat Municipal Aigües de Mataró SA (AMSA) a concertar una operació de crèdit a llarg termini, d’import màxim 1.000.000,00 €, amb destí al refinançament de 3 operacions de préstecs que s’havien concertar per finançar les obres de la xarxa d’aigua i clavegueram, i una operació que provenia de MESA amb destí a finançar la xarxa de fred i calor.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspServei de Compres i Contractacions

6. Modificació del contracte del servei de neteja dels edificis i dependències municipals, escoles, escoles bressol, instal·lacions culturals i esportives, WC públics de l’Ajuntament de Mataró, Aigües de Mataró, SA, Mataró Ràdio, Consorci Digital Maresme i Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspDirecció de Recursos Humans

7. Modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de Mataró per a l’any 2016.

8. Modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Mataró per a l’any 2016.

9. Modificació de determinats preceptes del Text únic dels acords municipals sobre determinació de les condicions de treball del personal funcionari i del personal laboral.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspCIM ÀREA DE SERVEIS TERRITORIALS I SOSTENIBILITAT

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspUrbanisme, Patrimoni i Habitatge

10. Aprovació inicial de la Modificació puntual del Pla general d’ordenació Carretera de Cirera.

11.Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla general d'ordenació de reajustament d'equipaments i zones verdes av. Corregiment.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspLlicències, Disciplina d’Obres i d’Activitats

12. Aprovar definitivament l’Ordenança d’intervenció municipal d’activitats

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspCIM ÀREA DE GESTIÓ D’ACCIÓ SOCIAL

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspBenestar Social

13. Aprovar la participació de l’ajuntament de Mataró en la convocatòria per a la selecció de projectes d’especialització i competitivitat territorial (PECT) en l'àmbit local dins el Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspCONTROL DEL GOVERN MUNICIPAL

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspPROPOSTES DE RESOLUCIÓ

14. Proposta de Resolució que presenta el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres amb el suport del grup municipal Socialista a favor de la implantació del salari mínim de 1.000 euros.

15. Proposta de Resolució que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular per a la naturalització d’un tram de la Platja de Sant Simó.

16. Proposta de Resolució que presenta el grup municipal de VOLEMataró en relació a les reivindicacions laborals del col.lectiu de vetlladores del Maresme.

17. Proposta de Resolució que presenta el grup municipal de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía perquè l’Ajuntament de Mataró promogui un crèdit de vela lleugera per a l’alumnat d’ESO.

18 Proposta de Resolució que presenta el grup municipal del Partit Popular de Catalunya sobre el model de participació de Mataró i els canvis patits en el mateix en aquest nou mandat.

19. Proposta de Resolució que presenta la regidora no adscrita sobre el rendiment de comptes de l’assignació econòmica als grups municipals.

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspPRECS I PREGUNTES

20. Prec que presenta el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres sobre els contractes menors.

21. Prec que presenta el grup municipal de VOLEMataró en relació a utilització de l’esplanada davant del col·legi Thos i Codina, localització entre Riera de Cirera, Riera Figuera Major i Frederic Mistral.

22. Pregunta que presenta el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres sobre el procés de confluència dels mitjans públics de comunicació locals.

23. Pregunta que presenta el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres relativa als conflictes de mobilitat estivals a l’àrea del Passeig Marítim.

24. Pregunta que presenta el grup municipal de Plataforma per Catalunya sobre la tinença d’animals domèstics.

25. Pregunta que presenta el grup municipal de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía sobre els projectes de cooperació culturals i d’empresa iniciats amb la ciutat de Fort Lauderdale, ciutat agermanada amb Mataró.

26. Pregunta que presenta el grup municipal de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía sobre les mesures i el seguiment que està realitzant l’Ajuntament envers la crisi sanitària causada per enterovirus.

27.Pregunta que presenta el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres sobre l’alerta per la pèrdua de centenars d’Has de pi pinyer a la Comarca.

28. Prec que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular perquè Mataró aculli vint obres del pintor Antoni Viladomat.

29. Pregunta que presenta el grup municipal del Partit Popular de Catalunya sobre les 20 pintures de Viladomat que no vindran a la nostra ciutat.

30. Prec que presenta el grup municipal del Partit Popular de Catalunya sobre el procés de selecció del nou Director de la Fundació Unió de Cooperadors.

31. Pregunta que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular sobre la impartició de l’educació financera als centres educatius de la ciutat.

32. Pregunta que presenta el grup municipal de Plataforma per Catalunya sobre la pràctica del dejuni en menors d’edat durant el Ramadà.

33. Pregunta que presenta el Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa en relació a la trobada entre empresaris del Barcelona Maresme Business Club i representants públics.


L'Alcalde,
David Bote Paz

En dona fe El Secretari General,
Manuel Monfort Pastor