Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguts a la biblioteca (adults)

Presentació general de l'equipament, seguit d'un recorregut per les diferents àrees i seccions de la biblioteca per mostrar quins recursos i serveis ofereix.

Metodologia

Presentació general de l'equipament, seguit d'un recorregut per les diferents àrees i seccions de la biblioteca per mostrar quins recursos i serveis ofereix. Introducció a la recerca a través de la biblioteca virtual: com buscar un document i localització al prestatge.

Objectius

Donar a conèixer la biblioteca pública com a servei cultural de la ciutat, fomentar el seu ús i donar suport i formació en els serveis que ofereix per esdevenir un espai de relació.

Reserves

Aquesta visita s'ha de concertar amb una setmana d?antelació. Per contactar amb nosaltres podeu fer servir qualsevol d'aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat Biblioteca Antoni Comas C. Prat de la Riba, 110 - 08301 Mataró Tel. 937022813 A/e: b.mataro.ac@diba.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Es pot demanar que la pràctica a la biblioteca virtual es centri en un tema concret. Es poden preparar lots de documents sobre una matèria determinada per consultar a la biblioteca i/o per emportar-vos a l'escola.
Àrees temàtiques
  • Lectura i biblioteques
  • Comunicació i llengua
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
  • Llengua i literatura castellana
  • Llengües estrangeres
Persones destinatàries
  • Altres
  • Escoles d´adults

Qui organitza Biblioteques de Mataró

Dies De dimarts a divendres (Bib. Pompeu Fabra) // Dimecres i divendres al matí i de dilluns a divendres a la tarda (Bib. Antoni Comas)Curs 2015-2016

Horari De 10 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Pompeu Fabra) // De 9.30 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Antoni Comas)

Durada 1 hora

Preu Gratuït

Grup Màxim 25 alumnes

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció