Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Màster Linnk de Mecatrònica

Taller teòric-pràctic de Robòtica Industrial realitzat en el SHUNK Tec-Center

Metodologia

Taller teòric-pràctic de ROBÒTICA INDUSTRIAL realitzat en el SHUNK Tec-Center on s'utilitzan equips industrials de darrera generació. Les activitas programades són: a) Sistemes d'intercanvi de palets de punt zero. Objectius: - Entendre la importància del temps de canvi i del SMED. - Entendre la impostànica de la precisió en el posicionament de les parts. - Entendre els principis mecànics dels sistemes de posicionament de punt zero. - Entendre com es tracten les toleràncies en un sistema de punt zero. b) Tecnologia de subjecció magnètica. Objectius: - Entendre els principis bàsics de la tecnologia d'electromagnetisme permanent. - Entendre la impostància i les avantatges d'aquest sistema de subjecció. - Entendre en quin tipus d'aplicacions és preferible la subjecció directa de la peça i quina és la forma més eficient de subjectar una peça aplicant magnetisme. c) Càlcul i progració d'un robot cartesià Objectius: - Adquirir coneixements sobre la tecnologia necessària per dur a terme la realització del mpviment lineal. - Conèixer les característiques i possiblitats del controlador i de l'entorn de programació utilitzat. - Conèixer i verificar l'aplicació de les normes de seguretat per a l'ús segur de l'estació de treball.

Objectius

L'objectiu dels tallers linnk del TecnoCampus és d'apropar la Universitat als estudiants d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius.

Reserves

Per tal realitzar la reserva de l'activitat, heu de visitar el següent enllaç (https://www.tecnocampus.cat/ca/tallers-linnk) i omplir el formulari amb les dades necessàries per poder-ho gestionar satisfactòriament. També, hi podran trobar tota l'oferta de tallers linnk dels diferents àmbits, així com també tenir la possibilitat de descarregar-se el catàleg.
Àrees temàtiques
  • Sostenibilitat
  • Tecnologia
Àmbits
  • Tecnologia
Persones destinatàries
  • Cicles formatius

Lloc Espai Xnèrgic (TecnoCampus) Shunk Tec - Center

Mapa Mostrar mapa

Dies A concretar

Horari De 3 a 4 hores

Preu Gratuït

Grup CFGS - màxim 16 estudiants