Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Videojocs actius a l'aula

Activitats per afavorir la concentració de l'alumnat a través del joc.

Metodologia

Poden jugar fins a quatre alumnes a l'hora. Aquests quatre lideren el joc. La resta han de seguir els moviments que es visualitzen. El professor vigila que tothom estigui actiu. Es pot establir un rànquing de campions, segons puntuació, o fer equips (fins a quatre).

Objectius

Incorporar activitats d'alta intensitat i curta durada en els espais interclasse o a l'inici de classe, per activar l'alumnat i descarregar energia. Afavorir la concentració dels alumnes, a classe.

Reserves

Teresa Torres Secció de Salut. Servei de Salut i Consum Av. Puig i Cadafalch, 101 1r pis ? 08303 MATARÓ Tel. 93 758 23 21 / 93 758 26 24 Correu electrònic ttorres@ajmataro.cat Tel. 93 741 61 41

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Material: Opció 1: Plataforma de videojocs Xbox Kinect Videojoc d'activitat física Opció 2. Introduir com a "racons" vinculat a d'altres accions de promoció de l'activitat física (estiraments, exercicis de força, equilibri, etc.) Projector de vídeo pantalla o pissarra blanca (a càrrec del centre escolar). El material es troba en servei de préstec a Salut Pública. Els alumnes hauran de vestir roba còmoda.
Àrees temàtiques
  • Consum
  • Salut
Àmbits
  • Tecnologia
  • Educació física
Persones destinatàries
  • Educació primària
  • Educació Secundària Obligatòria

Dies Al llarg del curs

Horari Al llarg del curs

Durada 1 hora

Preu Gratuït

Període d'inscripció Durant el curs escolar

Període de realització Durant el curs escolar