Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers d'aprenentatge digital i audiovisual

Tallers de formació audiovisual.

Metodologia

Els tallers: - Idiomes per un Tub. Aprendre idiomes pot ser divertit - BookTuber, FilmTuber, JocTuber: De com els joves recomenen a la xarxa - Stop Motion: Com donar aparença de moviment a objectes estàtics - Descobrir el poder de la fotografia: El món a través de l’objectiu d’una càmera - Storytelling o com crear una història visual: A cada cantonada hi ha una història per explicar - Els colors de les emocions a la pantalla: De quin color pintaríem la pau, l'alegria o l'avorriment? - Curtmetratges amb dispositius mòbils: Com explicar històries en pocs minuts i de manera original L'Helena Batlle i la Montse Camps són les integrants d'A.D.A. (Aprenentatge Digital i Audiovisual), des d'on promouen la incorporació dels audiovisuals en els entorns acadèmics. Helena Batlle: És fotògrafa de professió i fa més de 10 anys que treballa amb fotografia digital, mòbils i xarxes socials. Compartir el coneixement per a ella és important i enriquidor, per això va començar a muntar tallers, xerrades i seminaris sobre les coses bones i útils que tenen les xarxes socials i la fotografia mòbil. Actualment imparteix cursos online de formació continuada a professors, entre altres activitats. Montse Camps: Ha compaginat docència i investigació. La docència, impartint les matèries pròpies de la seva formació de mestra i de llicenciada en Història de l'art. Després es va especialitzar en Història del cine i aquest va ser el seu camp d'investigació a la Filmoteca de Catalunya. Actualment també imparteix cursos online de formació continuada a professors.

Objectius

En aquest precís moment en què tots estem instal·lats en una internet visual permanent, és quan les eines digitals guanyen un poder impensable fins fa poc. No sols atrauen l'alumnat, sinó també a tots nosaltres. Els programes de formació que proposem van encaminats a fomentar la pràctica i el coneixement dels recursos audiovisuals des de l'àmbit escolar. En cada cas, partint dels processos tècnics i de creació que li són propis.

Reserves

info@cinemaperaestudiants.cat . Telèfon: 660.070.129 (de 10 h a 13 h)

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Es treballarà habitualment amb els ordinadors, projectors, càmeres fotogràfiques o de vídeo dels centres educatius, així com aprofitant els dispositius mòbils dels alumnes. En cas de no disposar del material precís, podem tramitar el seu lloguer.
Àrees temàtiques
 • Cinema
 • Mitjans de comunicació
 • Comunicació i llengua
 • Lectura i biblioteques
 • Arts visuals i plàstiques
 • Educació en les arts
Àmbits
 • Llengua i literatura catalana
 • Llengües estrangeres
 • Tecnologia
Persones destinatàries
 • Educació primària
 • Educació Secundària Obligatòria
 • Batxillerat
 • Cicles formatius

Qui organitza Cinema per a estudiants

Dies A concretar

Horari A concretar

Durada 2 / 4 hores ( en funció del taller)

Preu 150 euros (2h) o 270 (4h). Fora de Barcelona, es comptaran despeses de desplaçament

Grup Segons taller, cicle superior de primària, ESO o Batxillerat (el taller s'adaptarà al nivell/edat de l'alumnat)

Període d'inscripció Durant el curs escolar

Període de realització Durant el curs escolar

Inscripció

Arxius adjunts