Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada: Biometria aplicada a la seguretat i la salut Novetat

Xerrada de divulgació científica de Biometría.

Metodologia

Aquesta és una xerrada de divulgació científica on s’explica d’una manera molt planera la feina que es realitza al grup de recerca de Tractament del Senyal del TecnoCampus. Per exemple, s’explica com es poden identificar automàticament persones a través de les empremtes dactilars, de l’iris dels ulls, imatges facials i de les mans, la veu, l’escriptura, la signatura o amb mapes de calor del cos. Sabíeu que analitzant l’escriptura, amb els ordinadors, podem discernir amb força precisió si l’escriptor és home o dona? Totes aquestes tecnologies també es poden aplicar a la salut. Per exemple, a través de l’anàlisi de l’escriptura es poden detectar malalties degeneratives del cervell com ara l’Alzheimer i el Parkinson, i es poden afinar amb precisió les dosis d’alguns medicaments. Si teniu curiositat per aquests temes, aquesta xerradaus agradarà!

Objectius

L'objectiu dels tallers linnk del TecnoCampus és d'apropar la Universitat als estudiants d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius.

Reserves

Per tal realitzar la reserva de l'activitat, heu de visitar el següent enllaç (https://www.tecnocampus.cat/ca/tallers-linnk) i omplir el formulari amb les dades necessàries per poder-ho gestionar satisfactòriament. També, hi podran trobar tota l'oferta de tallers linnk dels diferents àmbits, així com també tenir la possibilitat de descarregar-se el catàleg.
Àrees temàtiques
  • Sostenibilitat
  • Salut
Àmbits
  • Ciències de la naturalesa
  • Tecnologia
Persones destinatàries
  • Batxillerat
  • Cicles formatius

Lloc Tecnocampus

Mapa Mostrar mapa

Dies A concretar amb el centre

Horari A concretar

Durada 1h30min - 2h

Preu Gratuït

Grup Batxillerat i CFGS - Mínim 20

Període d'inscripció 04/09/2017

Període de realització 30/03/2018