Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Introducció al Mickeymousing Novetat

Sessió introductoria al Mickey Mousing

Metodologia

Es tracta d’una tècnica que combina música, so i imatge per tal que es fongui mímicament amb l’acció dels personatges i dels elements mòbils en una producció audiovisual. La música i la imatge Mickey Mouse formen un sistema en el qual les relacions entre els seus elements estan en perfecte sincronia. El “contrari” del “mickeymousing” és el “underscoring (emplenar simplement les seqüències amb música relativa). Hi ha grans compositors que usen aquesta tècnica (el “mickeymousing”) sovint. Danny Elfman: Beetlejuice, The Simpsons. Hans Zimmer: a totes les seves produccions. Jerry Goldsmith: especialment a Gremlins i Total Recall. John Williams: especialment a Star Wars i Jaws

Objectius

L'objectiu dels tallers linnk del TecnoCampus és d'apropar la Universitat als estudiants d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius.

Reserves

Per tal de realitzar la reserva de l'activitat, heu de visitar el següent enllaç (https://www.tecnocampus.cat/ca/tallers-linnk) i omplir el formulari amb les dades necessàries per poder-ho gestionar satisfactòriament. També, hi podran trobar tota l'oferta de tallers linnk dels diferents àmbits, així com també tenir la possibilitat de descarregar-se el catàleg.
Àrees temàtiques
  • Tecnologia
  • Arts visuals i plàstiques
Àmbits
  • Tecnologia
Persones destinatàries
  • Educació Secundària Obligatòria
  • Batxillerat
  • Cicles formatius

Mapa Mostrar mapa

Dies A coordinar amb el centre

Horari A coordinar amb el centre

Durada 4 hores

Preu Gratuït

Grup 4t ESO, Batxillerat i Cicles Formatius - Màxim 20 estudiants

Període d'inscripció 04/09/2017

Període de realització 30/03/2018