Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alimentació i la salut

Xerrada – col.loqui sobre l'alimentació saludable i la pràctica de l'activitat física.

Metodologia

El patró alimentari recomanat es basa en cinc àpats diaris: tres més importants (esmorzar, dinar i sopar) i dos de manteniment (mig matí i berenar). Característiques de l’alimentació saludable Importància de l’esmorzar

Objectius

- Promoure l’alimentació saludable i la pràctica d’ activitat física Conèixer el patró alimentari recomanat per a infants, adolescents i població general.

- Explicar la relació entre l’estil de vida i alguns problemes de salut.

Reserves

Servei de Salut i Consum. Av. Puig i Cadafalch, 101 1r pis. Teresa Torres (ttorres@ajmataro.cat) Tel. 93 758 23 67

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Inscripció prèvia amb un mes d'antelació
Àrees temàtiques
  • Consum
  • Educació
  • Salut
Àmbits
  • Àmbit científicotecnològic
  • Ciències de la naturalesa
  • Àmbit d'educació física
  • Educació física
  • Àmbit escola i família
Persones destinatàries
  • Docents
  • Famílies/AMPA/AFA

Qui organitza Servei de Salut i Consum

Dies De dilluns a divendres

Horari A concretar

Durada 1 hora

Preu Gratuït

Grup Mínim 15 persones

Període d'inscripció Durant el curs escolar

Període de realització De gener a maig