Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diversitat,interculturalitat, gènere i cos en l’educació infantil. Bodi Project

Taller formatiu i material pedagògic per a la realització d’activitats a les edats del cicle d’educació infantil per tal de millorar capacitats de les escoles per abordar la diversitat cultural i a la diversitat de gènere. Oferir eines i estratègies per abordar temes sensibles com el cos, la sexualitat, i el rols de gènere.

Metodologia

Taller per a professorat o famílies i material pedagògic per a la realització d’activitats a les edats del cicle d’educació infantil per tal de millorar capacitats de les escoles per abordar la diversitat cultural, de manera que s'asseguri que els nens i nenes d'origen cultural divers i les seves famílies no queden excloses, així com preparar els nens i nenes per participar en una societat intercultural inclusiva en relació a la diversitat de gènere. Oferir eines i estratègies per abordar temes sensibles com el cos, la sexualitat, i el rols de gènere.

Objectius

1) Contribuir al desenvolupament de polítiques i pràctiques educatives en comunicació intercultural, educació en relació al gènere i la inclusió de nens / nenes a la societat. 2) Contribuir al desenvolupament de les competències del professorat i les famílies a través de nous mètodes en la formació de formadors, incloent noves eines pràctiques 3) Contribuir al desenvolupament de les capacitats de les escoles per abordar la diversitat cultural, de manera que s'asseguri que els nens i nenes d'origen cultural divers i les seves famílies no queden excloses, així com preparar els nens i nenes per participar en una societat intercultural inclusiva en relació a la diversitat de gènere. Oferir eines i estratègies per abordar temes sensibles com el cos, la sexualitat, i el rols de gènere

Reserves

Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana ciutadania@ajmataro.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Projecte de la Xixa Teatre www.laxixateatre.org/
Àrees temàtiques
  • Igualtat, convivència i justícia global
Àmbits
  • Àmbit d'educació en valors
  • Educació en valors socials i cívics
  • Àmbit escola i família
  • Educació emocional
Persones destinatàries
  • Educació infantil
  • Docents

Qui organitza Servei d’Igualtat i Ciutadania

Dies A determinar

Horari A determinar

Durada 3 hores

Preu Gratuït

Grup Professorat d’Educació infantil o famílies

Període d'inscripció Durant el curs escolar

Període de realització Durant el curs escolar