Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conèixer/ Reconèixer

Proposem un taller on a partir d’una pràctica artística contemporània anomenada frottage i d’una eina tecnològica, una tauleta, ens acostem a la realitat que ens envolta amb uns altres ulls.

Metodologia

Amb l’ajuda de les noves tecnologies i de tècniques artístiques contemporànies eduquem la mirada i ens apropem a la realitat des de nous angles. Proposem un taller on a partir d’una pràctica artística contemporània anomenada frottage i d’una eina tecnològica, una tauleta, ens acostem a la realitat que ens envolta amb uns altres ulls. L’Art Contemporani te la facultat d’obrir-nos a noves mirades que enriqueixen la percepció i ens permeten pensar en representar-la sense caure en tòpics. Aquest taller ens ajuda a abocar-nos a l’arquitectura que ens envolta des de la visió de la textura dels materials: Un terra de rugositat especial, una paret estucada, un panell separador d’alumini perforat, tots aquest materials tenen la seva textura, la seva particularitat i conformen el nostre entorn tàctil. En aquest taller ens proposem convertir-los en dibuixos i en fotografies per tal de obrir-nos a una nova consciència del nostre entorn.

Objectius

-Aprendre què és el Frottage. -Reflexionar sobre els materials i les seves textures. -Aprendre a dibuixar amb una barra de grafit. -Utilitzar les noves tecnologies com a suport artístic. -Acostar-se a la realitat des de noves perspectives.

Reserves

Fer la reserva amb una semana

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Les mestres conductores del taller han d’accedir al centre 30 minuts abans per tal de optimitzar l’espai de l’aula per a dur a terme el taller. Necessitats Els materials necessaris per a dur a terme aquesta activitat els proporcionem nosaltres: 4 Tauletes. 30 Barres de grafit. 1 Rotlle de paper de 10 m. 1 Cinta de pintor. 2 Tisores.
Àrees temàtiques
  • Educació en les arts
  • Arts visuals i plàstiques
Àmbits
  • Àmbit artístic
  • Educació artística: visual i plàstica, arts escèniques, música i dansa
Persones destinatàries
  • Educació infantil

Qui organitza M|A|C – Mataró Art Contemporani

Dies De dilluns a divendres

Horari escolar ( de 9 a 12:30h)

Durada 90 minuts

Preu Gratuit

Grup Grup classe de P5 ( aprox 25 alumnes)

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció