Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres temes

Escoltar

Altres temes

Estat de la Ciutat (21/06/2017)

Valors dels principals indicadors socioeconòmics disponibles a nivell local que ajuden a veure en quina situación es troba la ciutat de Mataró. En el quadre de dades es presenta el valor més recent disponible, així com la seva evolució en el darrer any, i la seva evolució en els darrers tres i quatre anys.

Fent web scraping amb R a la Agencia Tributaria. Altres temes (11/04/2017)

Entrada elaborada pel Servei d’Estratègia i Avaluació de l’Ajuntament de Mataró, publicada al bloc del Perfil de la Ciutat, en la qual es presenten, a forma d'exemple, alguns indicadors dels moltíssims que poden extreure's de l'Estadística de Declarants de l'IRPF per municipis de la Agencia Tributaria. El que aporta aquesta entrada és que posa a disposició de tothom els scripts elaborats amb R, per tal que qualsevol persona pugui descarregar-se totes les dades de tots els municipis que hi ha en aquesta nova estadística.

En el post, es mostren alguns indicadors a través de mapes interactius elaborats amb Carto, i també gràfics de teranyina on es posen en relació diferents indicadors estandarditzats dels municipis que formen part del Perfil de la Ciutat. En aquest enllaç podeu accedir al post complert

Observatori Municipal VIH-SIDA de Mataró 2016. Salut (05/12/2016)

Loading...

Loading...

Informe de síntesi de la Formació Professional a Mataró i al Maresme. Formació (04/07/2014)

Dins de l'Observatori local de la qualitat de l'Educació, s’estan duen a terme un seguit de treballs per conèixer quins és l’estat actual de la Formació Professional a Mataró i al Maresme. Aquests treballs han de servir de base pel debat i l’elaboració de propostes concretes als membres del Consell Municipal de la Formació Professional.

Fins al moment, entre els treballs realitzats, hi ha un primer document de síntesi, elaborat pel Servei d’Estudis i Planificació en col·laboració amb la Direcció d’Ensenyament i la Direcció de Promoció Econòmica, de diferents treballs dels darrers anys al voltant de la formació professional. Aquest és el document que ara us fem a mans a través d’aquesta pàgina web.

Arxius adjunts