Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor Pim Camprubí, candidat d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Mataró

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

El regidor Pim Camprubí, candidat d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Mataró

El passat dijous 27 de gener, Esquerra Republicana de Mataró vam celebrar l'Assemblea Local que dona el tret de sortida dels republicans cap a les eleccions municipals del 2023.

En aquesta Assemblea es va escollir la persona que serà el relleu d'en Francesc Teixidó al capdavant de la llista dels republicans per tal d'assolir l'alcaldia de Mataró després dels comicis del 2019, on van ser segona força amb 8 regidors i un 26% del vot.

Joaquim Camprubí va ser escollit per la militància de l'organització per unanimitat, uns resultats contundents amb què pren força la seva candidatura. Aquests resultats són la demostració d'un relleu ben fet entre Teixidó, que va ser candidat les darreres 4 eleccions municipals, i el nou candidat.

Actualment Camprubí és regidor a l'Ajuntament de Mataró, des del 2015, i en aquest sentit ha apuntat que "tenim l'experiència i el coneixement, però sobretot l'actitud i la il·lusió per fer a Mataró el canvi que la ciutat necessita".

A l’assemblea van assistir-hi també Josep Pena, president de la federació comarcal d’Esquerra Republicana al Maresme, Pau Morales i Monica Palacin, Diputats al Parlament de Catalunya, i Oriol López, secretari nacional Coordinació Municipal i Ciutats Grans a Esquerra Republicana. López, que va intervenir a la cloenda amb Camprubí, va mostrar la seva confiança en el projecte de Mataró convençut de l’objectiu a assolir és l’alcaldia al 2023.

Camprubí és pilot i instructor de vol d'helicòpter, ha treballat al cos dels Agents Rurals i com a "Head Trainer" a una acadèmia de vol vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona. És un apassionat de l'esport a la muntanya, i d'aprofitar el seu temps lliure amb la família i amics. També està afiliat a CCOO.