Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra demana tornar als plens presencials

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Esquerra demana tornar als plens presencials

Hem demanat aquest matí formalment el retorn als plens presencials a partir del proper ple de l'1 d'octubre, mitjançant la convocatòria d'una junta de portaveus extraordinària per a prendre la decisió i així decidir la millor fórmula per a fer-ho.

Des del grup municipal d'Esquerra Republicana - Moviment d'Esquerres Mataró hem demanat aquest matí formalment el retorn als plens presencials a partir del proper ple de l'1 d'octubre, mitjançant la convocatòria d'una junta de portaveus extraordinària per a prendre la decisió i així decidir la millor fórmula per a fer-ho.

Des de l'inici de la pandèmia del coronavirus, la pràctica totalitat de l'activitat política municipal s'ha desenvolupat de manera telemàtica; els regidors i regidores hem compartit comissions informatives, reunions diverses i fins i tot plens a través de les pantalles dels nostres respectius dispositius.

Des d'Esquerra creiem que, tenint en compte l'excepcionalitat actual i en aquest sentit seguint totes les mesures de seguretat, és el moment d'iniciar el retorn a la normalitat de cara al proper ple d'octubre i, després de 6 mesos de plens telemàtics, les sessions plenàries presencials.