Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra Republicana i Junts per Mataró denunciem conjuntament la mala execució de les obres de la plaça Santa Anna

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-MES-AM

Grup municipal ERC-MES-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-MES-AM

Esquerra Republicana i Junts per Mataró denunciem conjuntament la mala execució de les obres de la plaça Santa Anna

Avui dilluns 20 de setembre Esquerra Republicana hem realitzat una roda de premsa conjunta amb Junts per Mataró per denunciar la mala execució de les obres al paviment de la plaça Santa Anna

Els dos grups, que ens troben a l'oposició, hem denunciat en reiterades ocasions les incidències que hi ha hagut en aquestes obres, tant als Plens municipals com a les Comissions informatives. Tant Junts per Mataró com Esquerra Republicana considerem absolutament incomprensible l’actitud del Govern Municipal.

El regidor de Junts, Xavier Font, ha exposat la gravetat que suposa la mala execució d'aquesta obra, que a més ja està recepcionada - i per tant pagada - a l'empresa que ha efectuat l'operació. En aquest sentit Font ha afegit que "les obres han tingut un cost de 270.000 euros, amb un any de garantia des de la seva execució, del qual només en queden set mesos, i els problemes grossos seran més visibles d'aquí a un parell d’anys. El govern municipal ha canviat un nyap per un altre nyap, i ha pagat per unes obres que no són correctes".

A continuació, el portaveu d'Esquerra Republicana, Francesc Teixidó, ha posat aquesta obra com a exemple de la #MataróDeixada, d’una manera de treballar  del Govern Municipal que es pot observar en molts altres àmbits de l’activitat municipal (espai públic, semàfors, neteja, guinguetes de la platja, platja de persones amb gossos, manca arbrat,...) així com també a molts dels serveis quotidians a la ciutadania, com ara el servei de llicències d’obres i activitats, que no funcionen. Teixidó ha afegit que tot i que els grups de l’oposició col.laboraran en la definició dels projectes de futur per Mataró, "es fa difícil confiar en la capacitat del govern municipal per dibuixar aquest Mataró del futur si no han estat capaços en un any i mig de fer funcionar els semàfors o pavimentar correctament la Plaça Santa Anna”.

Esquerra Republicana i Junts per Mataró amb aquesta roda de premsa conjunta hem volgut materialitzar el desacord amb la manera de treballar del govern municipal respecte aquest tema, i posar de manifest que el govern municipal no està a l'altura de la 8a ciutat de Catalunya.

Des del grup municipal d'Esquerra Republicana a Mataró continuarem treballant, com a #GovernAlternatiu, per visibilitzar les problemàtiques de la ciutat i per exigir al govern municipal que actuï pel bé de la ciutadania.