Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Isabel Martínez Cid

Escoltar

Isabel Martínez Cid

Règim de retribució i dedicació

 

Concepte
Règim
Retribució anual
ASSISTÈNCIA
 
9.000,00€

Biografia, formació i trajectòria política

Nascuda a Mataró el 1968. Sóc exjutge substituta de la jurisdicció civil-penal en l'àmbit territorial de Barcelona. Llicenciada en Dret per la UAB i en Criminologia per la UIC, tinc diversos màsters i postgraus: Màster Dret Penal i Ciències penals (UB/UPF):; Màster Criminologia Política Criminal i de la Seguretat (Suficiència investigadora UB); Postgrau Pràctica Jurídica Penal (UAB); Postgrau Dret Civil Català (UB); Expert Universitari en Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme (UNED); Expert Universitari Pràctica Processal Penal (UNED); Postgrau d'Adaptació Pedagògica ( CAP)(UB/CIE); Doctoranda en Cooperació Penal Internacional

Vaig ser professora de l'Escola de pràctica jurídica “Pep Manté” –ICAMAT- del 2007 fins el 2014; exprofessora de l'Escola de Policia de Catalunya; expresidenta del Grup d'Advocats Joves de Mataró; exprofessora de Tècniques de vendes (BRANLI SL-CECOT); exmonitora de l'Escola de iniciació esportiva Pla d’en Boet.

Vaig formar part de la llista de CiU a les municipals del 2007 encapçalada per Joan Mora i vaig ser regidora a l’oposició fins que vaig haver de renunciar per incompatibilitat amb el càrrec de jutgessa substituta. Vaig tornar a formar part de la llista de CIU a les municipals de 2015 encapçalada per Quim Fernàndez i vaig ser regidora de Benestar Social, Convivència i Habitatge fins a l'octubre de 2017.

 

Declaració de béns 

Inicial

Declaració d'activitats

Inicial