Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Villarreal Pascual

Escoltar

Anna Villarreal Pascual

Règim de retribució i dedicació

 

Concepte
Règim
Retribució anual 2023
DEDICACIÓ PARCIAL
95%
45.625,44€

Biografia, formació i trajectòria política

Nascuda a Mataró l’any 1984, he viscut als barris de Pla d’en Boet, Eixample, l’Havana i Via Europa, on resideixo actualment amb la meva parella i els nostres fills.

Llicenciada en dret per la Universitat Oberta de Catalunya amb dues diplomatures de postgrau, una en Perícia Cal·ligràfica Judicial, Grafística, Documentoscòpia i Sociolingüística Forense i l’altra en Comunicació i Lideratge Polític, ambdues per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, on he ostentat els càrrecs de vocal del Comitè Executiu del Grup d’Advocats Joves i membre de les comissions de Normativa i d’Atenció al Col·legiat, practico l’advocacia des de l’any 2012 i compto amb les especialitzacions en matèria de violència de gènere, d’estrangeria i de menors. Inscrita, així mateix, a l’Associació Professional de Pèrits Cal·lígrafs de Catalunya, exerceixo com a perita cal·lígrafa judicial des de l’any 2014.

Amb la motivació de participar activament en l’avenç de la nostra ciutat, l’any 2013 vaig iniciar la meva militància al Partit Socialista de Catalunya de Mataró, on he exercit els càrrecs de Secretària d’Organització i vocal de la Comissió Executiva i he format part de la candidatura encapçalada per David Bote, el que m’ha donat l’oportunitat d’assumir el càrrec de els càrrecs de regidora de Seguretat Pública i de regidora d’Administració, Bon Govern i Transparència amb l’orgull i la responsabilitat que aquest deure mereix.


Competències

·Secretaria General, Arxiu, Intervenció, Gestió Econòmica, Ingressos, Tresoreria; Compres i Contractació, Sistemes d’Informació i Telecomunicacions; Qualitat, Processos; Atenció Ciutadana.

 

Declaració de béns 

Inicial

Modificació _1 de la declaració

Declaració d'activitats 

Inicial