Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

María José Pérez Carrasco

Escoltar

María José Pérez Carrasco

Règim de retribució i dedicació

 

Concepte
Règim
Retribució anual 2023
DEDICACIÓ EXCLUSIVA
100%
45.510,00€

Biografia, formació i trajectòria política

 

Nascuda a Granada l'any 1965. Casada i amb tres filles.

Compta amb estudis de Formació Professional en Administració a l’Institut Politècnic Miquel Biada.

Des de ben jove va estudiar tècniques de pintura artística amb mestres pintors com Antoni Aynè, Guerau Calabria i Josep Sanchis. Es va formar en tècniques de Gravat i Impressió al "Taller de Gravat de Mataró" (1991-1997) amb el mestre gravador i artista Raúl Capitani. També compta amb estudis en Disseny de Moda a l’Acadèmia Feli de Mataró.

Ha sigut professora de taller en els Programes de Garantia Social de l’Institut Municipal d’Educació de Mataró entre el 2000 i 2003.
S’ha dedicat al gravat i la pintura des de fa més de vint i cinc anys de forma professional, exposant en galeries nacionals i internacionals, fires d’art contemporani i certàmens de gravat i pintura . Ha col·laborat amb centres cívics, entitats i escoles, donant classes paral·lelament de dibuix i pintura. Va crear el Taller La Tinta a on vaig fer tallers d’art a infants i adults del 2005 al 2012.

Ha sigut Presidenta durant quatre anys de l’Associació de Veïns de Via Europa- Nou Parc Central al 2015 i Presidenta de l’Associació Joves Gravadors de Mataró (AJGM) , gestionant , coordinant i dinamitzant el Taller de Gravat de la Direcció de Cultura de Mataró des del 2015 fins 2019.

Va començar la seva trajectòria política l’any 2019 al presentar-se a la llista del PSC-CP a les eleccions municipals a Mataró.


Competències delegades

· De l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones: Cultura.

 

Declaració de béns 

Inicial

Declaració d'activitats

Inicial