Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoltar

2021

Crònica del Ple ordinari del mes de gener (14/01/2021)

El primer Ple municipal de l’any va tenir lloc el 14 de gener amb punts com el contracte d’emergència per reobrir l’Espai Gatassa com a servei d’acollida de persones sense sostre o la modificació de pressupost per pagar els interessos de l’expropiació d’una finca al Sorrall.

Crònica del Ple ordinari del mes d'abril (08/04/2021)

Els temes econòmics van centrar gran part del Ple ordinari del mes d’abril on es van aprovar, entre d’altres, aspectes de la liquidació del pressupost del 2020 i el destí del romanent de tresoreria o modificacions del pressupost actual del 2021 per a mesures de la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró. Un altre tema destacat va ser l’aprovació del preacord per a la integració de l’Institut Miquel Biada a la xarxa de centres educatius de la Generalitat de Catalunya.

Crònica del Ple ordinari del mes de maig (06/05/2021)

Tots els grups municipals coincideixen en destacar el treball polític conjunt per redactar el contracte de la brossa i en felicitar l’equip tècnic responsable, alhora que s’apunta a la necessitat de dur a terme un control inflexible del seu compliment. També s’aproven per unanimitat les bases reguladores de dues mesures de la Taula per a la reconstrucció econòmica i social de Mataró.

Crònica del Ple extraordinari del mes de maig (20/05/2021)

El Ple municipal es va reunir en sessió extraordinària el 20 de maig per agilitar la tramitació de dos temes: la contractació del servei de neteja dels edificis de l’Ajuntament i d’empreses i ens municipals, i l’aprovació de l’Ordenança de Mobilitat. El Ple va començar a les 20 h i es va resoldre en menys d’una hora.