Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoltar

2022

Crònica del Ple ordinari del mes de gener (13/01/2022)

La presentació del projecte “Anella Verda de Mataró. Àmbit de la Riera de Sant Simó i l’espai agrícola de les Cinc Sénies” als Fons NextGeneration; la modificació del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) per incloure catàstrofes metereològiques com el temporal Gloria o l’arribada de la pandèmia de la Covid-19 i l’aprovació del Reglament de polítiques de gènere interseccionals de l’Ajuntament van ser els principals temes del Ple de gener. Una sessió que va presidir el primer tinent d’alcalde, Juan Carlos Jerez, pel traspàs de la mare de l’alcalde, David Bote, a qui tots els grups municipals li van traslladar el condol.

Crònica del Ple ordinari del mes de febrer (03/02/2022)

Entre els acords més destacats del Ple de febrer es troben l’aprovació per unanimitat del full de ruta que guiarà la planificació educativa a Mataró fins al 2022, l’aprovació del Pla de Mesures Antifrau que suposa un pas més en les accions de bona governança de l’Ajuntament i l’adjudicació a la Fundació CEO del Maresme del bar del Cafè Nou.

Crònica del Ple Ordinari del mes de març (03/02/2022)

L’atorgament a títol pòstum del títol honorífic de Filla Adoptiva de la Ciutat a Consol Nogueras i Seda és un dels acords més destacats del Ple de març, en què també es va aprovar provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal de la plusvàlua per adaptar-la al nou marc normatiu de l’Estat; i es va donar compte de la reorganització del cartipàs municipal.