Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Ocupació de Mataró organitza una sessió informativa per explicar “Les claus de la nova reforma laboral” dirigida a empreses

Escoltar

El Servei d’Ocupació de Mataró organitza una sessió informativa per explicar “Les claus de la nova reforma laboral” dirigida a empreses

El Congrés aprova la nova reforma laboral

El 31 de desembre de 2021 va entrar en vigor el RDL 32/2021 de mesures urgents per a la reforma laboral, amb la garantia de l’estabilitat en l’ocupació i la transformació del mercat de treball. La seva aprovació definitiva va ser el passat 3 de febrer de 2022. 

Entre d’altres qüestions, la nova reforma laboral modifica les modalitats contractuals, estableix nous mecanismes de flexibilitat, reprèn l’ultraactivitat dels convenis col·lectius i la creació d’un nou esquema d’ERTE estructural, anomenat RED. 

Arran dels dubtes que estan sorgint en relació a la seva aplicació, el Servei d’Ocupació de Mataró ha organitzat el proper 23 de febrer, de 09.30 a 11.30 h, a través de la plataforma Zoom, una sessió informativa dirigida a empreses per explicar les principals novetats i resoldre els possibles dubtes que puguin sorgir. La sessió s’anomena “Les claus de la nova reforma laboral” i estarà conduïda per Begoña García, graduada social especialitzada en relacions laborals d’Afisec Serveis Empresarials S.L.  

El Servei d’Ocupació de Mataró vol estar al vostre costat i per aquest motiu us oferim participar a la sessió per resoldre de primera mà totes les qüestions que considereu oportunes. 

Què us emportareu de l’activitat?

  • Podreu conèixer les principals novetats que introdueix el reial decret 
  • Tindreu l’oportunitat de resoldre els dubtes que com a empresa us puguin sorgir 

Si sou una empresa i esteu interessats/des a connectar-vos, podeu fer la inscripció a través del formulari d’inscripció.

 

 

Logos_AFISEC_SOM_AJMATARO.png