Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUDANT DE FLECA/PASTISSERIA/CAFETERIA

Escoltar

AJUDANT DE FLECA/PASTISSERIA/CAFETERIA

Amb aquesta formació com a ajudant de fleca – pastisseria – cambrer/a tindràs les competències bàsiques per treballar com a ajudant en pastisseries, fleques i/o cafeteries.

Objectius del curs: Adquirir les competències necessàries requerides per treballar com a  ajudant-a de fleca / pastisseria amb tasques de suport de manipulació i aprovisionament  d’aliments, saber tenir cura de les eines, estris, maquinària i espais sota la normativa en  prevenció de riscos laborals. Tenir la tècnica de la preelaboració, conservació i elaboracions  bàsiques en obrador. Atendre els clients, presa de comandes, servir el menjar i beguda, gestió  de reserves... 
 
Dates i horaris: Del 15/09/2021 al 28/10/2021
Horari:  de 10:30 a 15:30
Modalitat: Presencial  
Total hores: 120 hores  
 
Perfil d’entrada de l’alumnat:  
  • Persones en situació d’atur.  
  • Persones inscrites al SOC com a demandants d’ocupació.  
  • Amb motivació per formar-se en l’hostaleria  
  • Amb compromís d’iniciar i finalitzar l’acció formativa.  
Programa Formatiu: 
  • Prevenció de Riscos Laborals  
  • Manipulació d’aliments i al·lèrgens  
  • Espais, maquinària, estris i neteja  
  • Aprovisionaments de matèria primeres en Obrador 
  • Preelaboració i conservació en fleca/pastisseria 
  • Tall i manipulació 
  • Elaboració bàsiques i elementals en obrador de fleca/pastisseria 
  • Control d’unitats de fred i magatzem  
  • Mòdul de cambrer/a de barra i sala  
 

 

DIPUTACIÓ VERTICAL.jpg

Ajut atorgat en el marc del Pla de Reactivació de l’Ocupació, en el marc del Pla de Xoc dels Governs Locals de la Diputació de Barcelona.