Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoltar

Cursos

  • MILLORA LA GESTIÓ PER REDUIR DESPESES inscripció tancada

Coneix els aspectes econòmics i financers essencials de la teva empresa per poder refer l’estructura de costos i aconseguir la viabilitat de la companyia. En aquest taller aprendràs a analitzar els comptes de resultats propis i de la competència, a analitzar com es negocia amb els proveïdors des del punt de vista de preus, volum de compra, terminis de lliurament, costos de transports i terminis de pagament, i a negociar amb les entitats financeres per poder escollir quin instrument financer s’adapta a les nostres necessitats.

  • VULL VENDRE PER INTERNET, PERÒ PER ON COMENÇO? PAUTES PER COMENÇAR EN EL MÓN DE L´E-COMMERCE inscripció tancada

La venda on-line és una nova oportunitat per al comerciant. En aquest taller aprendràs els conceptes bàsics per crear una botiga on-line, especialment des del punt de vista estratègic i de màrqueting, t‘ajudarem a escollir les  eines i proveïdors mes adients i coneixeràs les principals tècniques per donar visibilitat a la teva botiga on-line.

 

  • EXPRIMEIX INSTAGRAM I TWITTER AL TEU NEGOCI * inscripció tancada

Crea i optimitza un perfil d’empresa a Instagram i Twiter i coneix el funcionament tècnic necessari per publicar continguts, crear concursos i campanyes publicitàries, gestionant la comunitat de totes dues xarxes socials de manera eficaç.

 

  • GEOLOCALITZA´T. ELS TEUS CLIENTS MÉS PROPERS T´ESTAN BUSCANT inscripció tancada

Coneix les possibilitats de màrqueting i promoció que ofereix per al teu negoci la geolocalització. En aquest taller aprendràs a donar visibilitat al teu negoci i fer publicitat a través de sistemes de geolocalització.

  • EL MODEL D´ATENCIÓ INTEGRAL CENTRADA EN LA PERSONA (ACP) inscripció tancada

El model d’atenció centrada en la persona té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb dependència partint dels seus desitjos i les seves necessitats i, sobretot, respectant els seus drets i les seves preferències. En aquestes sessions coneixeràs els aspectes clau d’una bona atenció centrada en la persona i com es pot aplicar en diferents contextos d’atenció a les persones amb dependència.

  • MINDFULNESS EN L´EMPRESA. REDUCCIÓ DE L´ESTRÉS I LIDERATGE inscripció tancada

Amplia el camp de consciència personal en la presa de decisions, eliminant l'estrès, mitjançant  la  tècnica  de “mindfulness”  que  ajuda   al desenvolupament i a l’increment   d’ habilitats bàsiques com la capacitat d'atenció, concentració, gestió adequada dels estats emocionals i millora de la comunicació.

 

  • TRANSMET IL·LUSIÓ AL TEU EQUIP I AUGMENTA EL SEU COMPROMÍS inscripció tancada

Augmenta la motivació i el compromís mitjançant l'adquisició i pràctica d’eines comunicatives i creatives de coaching dirigides al desenvolupament del potencial de les persones que integren l’equip. Potencia les teves habilitats per enriquir la forma d'exercir el lideratge, contribuint a una millor eficiència de l’equip.

 

  • COM GESTIONAR LES EMOCIONS EN SITUACIONS DE CONFLICTE inscripció tancada

Com et comportes en una situación de conflicte? Saps reconduir les emocions generades? En aquest taller aprendràs a gestionar les diferències de forma efectiva i coneixeràs eines per gestionar els conflictes que es generen en l’entorn professional amb l’equip, els clients i els proveïdors.

 

  • CAPTACIÓ DE TALENT A TRAVÉS D´EINES 2.0* inscripció tancada

En aquesta sessió coneixeràs els principals canals i eines de reclutament 2.0, així com les seves utilitats, avantatges i desavantatges, amb la finalitat de tenir èxit en la captació de talent i millorar l´eficiència en la gestió dels procesos de selecció.

 

  • SELECCIÓ DE PERSONAL PER COMPETÈNCIES inscripció tancada

Les persones són el motor i marquen la diferència a les empreses. El model de selecció per competències facilita la incorporació de personal pel que és i pel que sap fer. Coneix aquest model, practica la definició de perfils professionals i ofertes laborals en clau de competències, i entrena l’entrevista de selecció per competències.