Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMPETÈNCIES TRANSVERSALS

Escoltar

COMPETÈNCIES TRANSVERSALS

  • MINDFULNESS EN L´EMPRESA. REDUCCIÓ DE L´ESTRÉS I LIDERATGE inscripció tancada

Amplia el camp de consciència personal en la presa de decisions, eliminant l'estrès, mitjançant  la  tècnica  de “mindfulness”  que  ajuda   al desenvolupament i a l’increment   d’ habilitats bàsiques com la capacitat d'atenció, concentració, gestió adequada dels estats emocionals i millora de la comunicació.

 

  • TRANSMET IL·LUSIÓ AL TEU EQUIP I AUGMENTA EL SEU COMPROMÍS inscripció tancada

Augmenta la motivació i el compromís mitjançant l'adquisició i pràctica d’eines comunicatives i creatives de coaching dirigides al desenvolupament del potencial de les persones que integren l’equip. Potencia les teves habilitats per enriquir la forma d'exercir el lideratge, contribuint a una millor eficiència de l’equip.

 

  • COM GESTIONAR LES EMOCIONS EN SITUACIONS DE CONFLICTE inscripció tancada

Com et comportes en una situación de conflicte? Saps reconduir les emocions generades? En aquest taller aprendràs a gestionar les diferències de forma efectiva i coneixeràs eines per gestionar els conflictes que es generen en l’entorn professional amb l’equip, els clients i els proveïdors.

 

  • CAPTACIÓ DE TALENT A TRAVÉS D´EINES 2.0* inscripció tancada

En aquesta sessió coneixeràs els principals canals i eines de reclutament 2.0, així com les seves utilitats, avantatges i desavantatges, amb la finalitat de tenir èxit en la captació de talent i millorar l´eficiència en la gestió dels procesos de selecció.

 

  • SELECCIÓ DE PERSONAL PER COMPETÈNCIES inscripció tancada

Les persones són el motor i marquen la diferència a les empreses. El model de selecció per competències facilita la incorporació de personal pel que és i pel que sap fer. Coneix aquest model, practica la definició de perfils professionals i ofertes laborals en clau de competències, i entrena l’entrevista de selecció per competències.