Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous tallers d’orientació per conèixer les oportunitats de feina que t’ofereixen els sectors professionals

Escoltar

Nous tallers d’orientació per conèixer les oportunitats de feina que t’ofereixen els sectors professionals

Els sector del lleure, el transport i la logística, han estat els primers sectors que s’han presentat amb aquest nou format.

Més de 30 persones han participat des del mes d’abril als tallers “Descobreix el sector de ...”  organitzats pel Servei d’Ocupació.  
Aquesta iniciativa té per objectiu contribuir a l’orientació professional dels participants, presentant un sector d’activitat per donar a conèixer quines ocupacions s’hi poden fer, quines perspectives de futur té, quina formació és necessària per accedir-hi, entre d’altres...
Per al desenvolupament dels tallers es compta amb persones, empreses i institucions representatives del sector que participen desinteressadament, així com amb l’equip d’orientadores professionals del mateix Servei d’Ocupació, que acompanyen les persones participants en el procés de recerca activa de feina.
A l’abril es va iniciar el cicle amb el sector del lleure, en què van participar empreses com Macedònia, AEILL Cerdanyola i Pere Tarrés. Al juny va tocar el torn del sector del transport i la logística, i en aquesta ocasió es va comptar amb empreses com Seur Geopost, S.L., DHL Excel Supply Chain, Coop de Pedal S.C.C.L (Bicimissatgeria & Ciclo-logística) així com el Dr. Jesús E. Martínez Marín (Fundació Tecnocampus).
Els tallers tenen una durada de 4 hores que es distribueixen en 2 dies, en horari de 10.00 a 12.00 h, i es fan en línia.
Ja tenim a punt la planificació dels propers tallers: el 22 i 29 d’octubre “Descobreix el sector del comerç i l’e-commerce”,  8 i 15 de novembre “Descobreix el sector de la neteja”, 13 i 17 de desembre “Descobreix el sector sanitari”.

Publicat a