Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 750 persones participen als tallers Anem per feina durant el 2022 i els valoren amb una mitjana d’excel·lent

Escoltar

Prop de 750 persones participen als tallers Anem per feina durant el 2022 i els valoren amb una mitjana d’excel·lent

Continuem donant suport a les persones en recerca activa de feina o millora de l’ocupació a través de les activitats subvencionades de l’Anem per feina.

Els tallers Anem per feina han continuat oferint a la ciutadania suport en el seu procés de recerca activa de feina o millora de l’ocupabilitat. Al llarg del 2022 hem realitzat 94 tallers que han representat 236 hores de suport a la ciutadania en el seu procés de recerca de feina que han valorat, mitjançant enquestes de satisfacció després de cada taller, amb una mitjana d’excel·lent.

Seguint la línia iniciada l’any 2021, hem realitzat tallers de suport emocional amb continguts relacionats amb  la identificació i gestió de les emocions, la gestió de l’estrès o el descobriment personal que han tingut una molt bona acollida per part de les persones participants.

Aquest any, gràcies al finançament del projecte “Anem per feina: desenvolupament competencial i inserció laboral” per part de la Diputació de Barcelona, ampliem l’oferta de tallers amb una major diversitat d’accions vinculades a la gestió emocional en el procés de recerca de feina, mantenint les càpsules de gestió emocional i organitzant accions grupals de coaching laboral. A més a més, iniciarem els tallers d’identificació i desenvolupament competencial basats en el model de treball per competències del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró.

Comencem l’any 2023 amb una nova programació que continuarà oferint tallers relacionats amb les eines i canals per a la recerca activa de feina, els processos de selecció i altres novetats. Podeu consultar els primers tallers programats a través de la nostra agenda de l’Anem per feina a https://www.mataro.cat/ca/ocupacio/persones/orientacio/anem-per-feina

Totes les activitats són 100% subvencionades gràcies al pressupost de l’Ajuntament de Mataró i al cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Publicat a