Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciem formació de “Control d’accés i DEA” amb l’empresa Wakeful

Escoltar

Iniciem formació de “Control d’accés i DEA” amb l’empresa Wakeful

El sector de la seguretat privada ha experimentat un increment de demanda per part de les empreses de seguretat. Aquestes necessiten personal de diferents perfils com ara vigilants, controladors d’accessos, auxiliars i escoltes privats.

Controlador:a d’accés i DEA.png
 

Atés aquest increment, des del Dispositiu sociolaboral de Treball als Barris, que atén població  dels barris de Cerdanyola i Rocafonda-El Palau en situació de recerca activa de feina i inscrita al SOC, s’ha organitzat una formació de Controlador/a d’accés i DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) amb l’empresa Wakeful, tot un referent del sector en el Maresme.

El/la controlador/a d’accés és una figura que realitza tasques auxiliars a les del vigilant de seguretat. Entre les seves funcions es troba la de reportar informació i controlar el flux d’accés de les persones a dintre d’un recinte (pot ser des d’un edifici, concert, prova esportiva fins a un centre comercial). Aquesta figura procura que els accessos estiguin oberts, els espais siguin adequats, així com pot recepcionar persones o missatgeria. A diferència del vigilant de seguretat no intervé en la prevenció de delictes o realitza actuacions fora dels edificis. 

La formació es realitzarà en les instal·lacions de l’empresa a finals del mes de gener i la durada es de 60 hores de teoria i 80-100 hores de pràctiques en entorn laboral real. 

Si ets dels barris de Cerdanyola o Rocafonda- El Palau, i estas incrit/a  al SOC pots apuntar-te a la sessió d’informació per formar part de la selecció del curs. 

Inscripció

 

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris”.