Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

Què és?

Una resposta integral als nous reptes sorgits de la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19. Els cinc grups municipals presents a l’Ajuntament (PSC-CP, ECPM-ECG, ERC-MES-AM, Junts per Mataró i Ciutadans) van signar al maig de 2020 l’acord per elaborar-lo de manera conjunta amb els agents socials. El Pla de reconstrucció social i econòmica va recollint i implantant les diferents estratègies pensades per millorar les condicions de vida de les persones més afectades per la crisi i la reactivació del teixit productiu i l’ocupació, amb l’objectiu de no deixar ningú enrere.

 

Qui ho promou?

La Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Mataró és l’òrgan directiu del Pla. Està constituïda pels representants polítics i pels membres del Consell Econòmic i Social de Mataró, que també donen suport al pacte de ciutat i actualment són: la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i els sindicats UGT i CCOO. La Taula es reuneix periòdicament per proposar noves mesures i analitzar la implantació d’aquelles que estan en marxa.

 

Finançament

La definició i coordinació del Pla per a la reconstrucció social i econòmica de Mataró compta amb el suport econòmic del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal, i amb el cofinançament de l'FSE en un 50%.

Harmonització_SOC_GENE_MINISTERIO_FSE (1).JPG

 

Ajuts

Dispositiu de suport a la tramitació digital

Servei Integral de Protecció de l’Habitatge (SIPH)

 

 

 

Notícies Canal RSS