Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa "Aixequem persianes"

Escoltar

Programa "Aixequem persianes"

Adreçat a

A qui posi en marxa un projecte empresarial en un local buit a peu de carrer, ubicat a Mataró i a propietaris, adherits al projecte “Aixequem persianes”.


Import

Per a les persones propietàries de locals buits: Ajut equivalent al 100% de l’import de l’IBI per l’exercici 2021 fins a un màxim de 1.000 euros. L’import sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO), l’import per la rehabilitació del local per llogar, i l’import per a l’obtenció de la llicència urbanística per la rehabilitació del local per llogar.

 

En el cas de les persones emprenedores fins a un límit màxim de 1.500 € per als següents conceptes: l’import pagat per a la obtenció de la llicència ambiental o comunicacions prèvia, l’import pagat per l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO), l’import per a l’obtenció de la llicència urbanística, l’import dels honoraris del tècnic/a (arquitecte/a tècnic, aparellador/a, enginyer/a etc..) per a la tramitació d’obres i activitats, amb un import màxim de 500,00 € i altres despeses amb un import màxim de 500,00 €.


 

Termini de presentació

Fins al 30 de setembre de 2021.


On

A la seu electrònica de l’Ajuntament de Mataró seu.mataro.cat