Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dispositiu d'intermediació per a lloguers de locals comercials en situació de vulnerabilitat i d’informació pel cessament de l’activitat empresarial

Escoltar

Dispositiu d'intermediació per a lloguers de locals comercials en situació de vulnerabilitat i d’informació pel cessament de l’activitat empresarial

Adreçat a

Llogaters i propietaris de locals comercials arrendats, en situació de vulnerabilitat.

Empresaris que afrontin un possible tancament de negoci o empresa.


Què es pot fer?

El servei anirà a càrrec de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró (ICAMAT) i oferirà:

- Informació i assessorament personalitzat sobre les opcions existents per afrontar el problema de dificultats pel pagament del lloguer dels locals comercials en base al que disposa el Decret llei 34/2020, de 20 d’octubre, de la Generalitat de Catalunya, de mesures urgents de suport a l’activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats.

- Intermediació entre propietaris i llogaters per arribar a acords que permetin la continuïtat del contracte de lloguer dels locals comercials.

- Informació i assessorament sobre els passos a seguir davant un tancament de negoci o empresa.


Com

El servei es presta els divendres de 10 a 14 h a les instal·lacions de l’Oficina Mataró Empresa del TecnoCampus a l’avinguda Ernest Lluch, 32 (Torre TCM2, planta baixa).

Del 16 d'abril al 30 de setembre (agost tancat), amb un màxim de 100 hores d'atenció.  

Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon gratuït 010 o per Internet en aquest enllaç .
 

Import

Aquest servei és gratuït.

L’Ajuntament destina a aquesta actuació 5.000 € de les partides del pressupost per a 2021 del Pla de reconstrucció social i econòmica.