Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mesures d'urgència socials

Escoltar

Mesures d'urgència socials

1. Donar suport a persones amb necessitats bàsiques i socials urgents: reforçar el servei de benestar social municipal amb més personal, recursos i descentralitzar-lo; pla de recuperació social; crear línies d’estímuls directes per a la rehabilitació d’habitatges si aquests es destinen després a lloguer social. També es crea una línia de suport en la matrícula per a estudiants dels graus del TecnoCampus.


2. Revertir els efectes de la crisi en la planificació dels serveis bàsics a les persones: pla de recuperació sanitària i d’atenció psicològica així com la creació d’una línia de suport al sector cultural per reactivar-lo, fomentant l’exhibició cultural i la col·laboració amb el comerç local per la dinamització econòmica.


Suport en la matrícula de setembre per a estudiants del TecnoCampus

  • L’objecte del programa consisteix en concedir ajuts d’entre el 25% i el 50% sobre la matrícula dels estudis universitaris de grau en el curs acadèmic 2020/21.
  • La línia d’ajuts es destina a cobrir necessitats sobrevingudes derivades de contingències produïdes arrel de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.
  • Els ajuts s’atorgaran mitjançant un criteri que combinarà el nivell de la renda familiar, l’impacte generat a causa de la COVID-19 i el recorregut acadèmic.