Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Viu el Voluntariat!

Del 10 de novembre al 18 de desembre de 2022 us convidem a gaudir del conjunt d’activitats que el Grup d’entitats de voluntariat ha preparat per a la promoció de l’acció voluntària.

banner1920x639voluntariat22.jpg

El 1985 l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 5 de desembre Dia Internacional del Voluntariat, amb l’objectiu de sensibilitzar de la importància d’aquesta tasca per a la millora de la societat.

A Mataró, hi ha centenars de persones que realitzen acció voluntària contribuint a aquesta manera a viure en una societat més justa, solidària i cohesionada. Persones que dediquen una estona del seu temps als altres de forma desinteressada. A més, a la nostra ciutat hi ha associacions consolidades que dediquen els seus esforços a projectes de voluntariat i que els fan créixer dia a dia. El dia 30 de novembre retrem homenatge a totes elles a la Festa del Voluntariat, l’acte de reconeixement de la ciutat a la gran tasca que duen a terme.

Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats i el Punt de Voluntariat assessorem les entitats i les persones que tinguin ganes de viure el voluntariat. Des d’aquí animem a tothom a conèixer els diferents projectes de voluntariat existents a Mataró i a sumar-s’hi.

El Grup d’entitats de voluntariat ha preparat per a la promoció de l’acció voluntària un seguit d'activitats que podeu consultar a continuació.

La campanya s'inicia el 10 de novembre i finalitza el 18 de desembre. Us convidem a gaudir-ne.

 

Tot seguit podeu veure imatges de la Festa celebrada al Cafè Nou i el vídeo de l'acte:

 

GALERIA D'IMATGES

 

VÍDEO DE LA FESTA DEL VOLUNTARIAT 2022


PROGRAMA D'ACTIVITATS