Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

0830X - ENERGIA URBANA

Block Party

L'acte de la 0830X Block Party sol comptar amb DJs, taller de graffiti, actuacions de rap i dansa urbana-breakdance, batalles de freestyle, micro obert i showcases. Es planteja com un espai per donar visibilitat a l'escena local del món del hip-hop, donant oportunitats als i les artistes joves  emergents.

Des de les primeres trobades de la Comissió es va proposar organitzar una Block Party, i així es va realitzar la primera 0830X Block Party el març de 2022, sota el lema "Recuperem els carrers". Aquest acte va tenir molt bona acollida i s'ha considerat adient mantenir aquest esdeveniment anual.

Es tracta d'un acte inspirat en les block parties dels anys 70 a la ciutat de Nova York, festes a l'aire lliure organitzades pels veïnats i en les quals va començar la cultura del hip-hop. Els 4 pilars fonamentals a les block parties eren: El disc jockey (Dj), que era l'encarregat de l'apartat musical; Els B-boys i B-girls, que mostraven els seus millors passos; els grafits, com la representació gràfica del hip hop; i per últim, el mestre de cerimònies o “MC”, que dominava la part vocal.

 
       
   
 

Propera Block Party: primavera 2024

 

Cartells d'edicions anteriors de la Block Party:

 

2023

Cartell block party 2023.jpg

Descarrega't el cartell

 

2022

Cartell block party 2022.png

Descarrega't el cartell

Peu Energia Urbana