Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte referents

Escoltar

Projecte referents

Programa ReferentsUna iniciativa organitzada per Associació veïns de Rocafonda amb el suport de Punt de Referència que compta amb la col·laboració econòmica de la diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Mataró. Des de Punt de Referència s’ofereix al jovent extutelat i en situacions de risc d’exclusió social conèixer una persona voluntària que li aporti suport emocional, lúdic i lingüístic; acompanyament en la inserció laboral, en els estudis, en la recerca d’habitatge i en la millora de les seves competències i habilitats. Les relacions de mentoria tenen una durada de deu mesos en què es va consolidant la relació perquè aquesta sigui constructiva i favorable per ambdues parts. Durant aquest període comptaran amb el seguiment professional de la persona tècnica del projecte.

La mentoria social és un recurs molt potent per a que el jovent que acaba d’iniciar el seu projecte vital a un altre país se senti acollit i conegui de manera còmoda i propera la realitat cultural i social d’aquest. Així mateix, és una eina més perquè la població deixi de banda els prejudicis cap aquest col·lectiu.

Si estàs interessat/da contacta directament amb Punt de Referència a info@puntdereferencia.org / voluntariat@puntdereferencia.org  o truca  al 933297428 per participar en les sessions informatives.