Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró amb el Marroc

Escoltar

Mataró amb el Marroc

 

marroc.jpg

El Fons Català de Cooperació, del qual forma part l'Ajuntament de Mataró, ha engegat una campanya d'emergència en suport a la població afectada pel terratrèmol i està en procés d'identificació de les respostes d'emergència i les entitats aliades durant la fase de reconstrucció post-emergència, tenint en compte la població d'origen marroquí que viu a Catalunya.
 
També la ciutadania pot participar en aquesta campanya de reconstrucció i de suport a la població damnificada, fent arribar aportacions a través de:

- BIZUM 06974 (Concepte: Terratrèmol Marroc)
- Transferència bancària amb el concepte "Terratrèmol Marroc" als següents comptes:
ES91 0182 6035 4102 0160 8531
ES71 2100 3200 9625 0002 9627

L'Ajuntament de Mataró, seguint les recomanacions d’institucions i entitats especialistes en acció humanitària, no organitza recollida de materialLa recollida de material és una pràctica poc eficaç pel que triga l’enviament de material en arribar a les persones afectades, a banda de les despeses i el cost ambiental que es generen a l'hora de transportar aquest material. És més àgil, barat i efectiu comprar tot el que calgui en els països més propers, donant resposta a les necessitats de cada moment i ajudant les economies locals.

Creu Roja a través de la Mitja Lluna Roja ja està també treballant per atendre a la població afectada des de les primeres hores de l’emergència i ha obert una campanya de captació de fons a través de diferents comptes corrents en diferents entitats bancàries i a través del missatges SMS.

Per altra part, la Generalitat de Catalunya ha habilitat un telèfon per atendre emergències per a les persones que poden estar afectades pel terratrèmol (cal utilitzar aquestes línies només per a emergències):

Telèfon (amb WhatsApp): 0034 674 744 902

Telèfon marroquí: 00212 648 682 896

Galeria d'Imatges