Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fase de Represa

Escoltar

Fase de Represa

 

Principals mesures 

 -Suspendre l’autorització d’actes a la via pública amb un aforament superior a les 100 persones i ajornar els prèviament autoritzats.

 -Pel que fa a parcs i places de la ciutat: cal fer ús de la mascareta, mantenir una distància interpersonal de 2 m, no fer ús de les pistes esportives de lleure, no fer ús dels jocs infantils, no fer ús dels aparells dels aparells d’activitat física, no tocar el mobiliari urbà ni asseure’s en grup als bancs.

 -Limitar l’aforament en els equipaments municipals a una ràtio mínima de 4m² per persona.

 

Pel que fa a les platges de la ciutat:

-Es limita l’aforament a una ràtio mínima de 12m² per persona.

- Evitar ocupar els primers 6 metres de la vora del mar i mantenir una distància interpersonal i amb els objectes (tovalloles, para-sols, gandules) de 2 m.

-Les guinguetes no podran programar actuacions i espectacles en directe.

-Es tanquen els equipaments esportius i les àrees infantils existents

 

A més es recomana evitar el contacte físic amb persones amb les que no es conviu habitualment; limitar les trobades a les persones de la unitat de convivència i limitar les altres a 10 persones; evitar el consum d’aliments, begudes i tabac mentre es circula per la via pública i tenir presents i aplicar els tres elements indispensables per a la propagació del coronavirus: rentar-se sovint les mans, respectar la distància interpersonal i posar-se la mascaretaRecordeu les mesures de protecció individual

  • Mantenir la distància física personal de seguretat de 2 metres
  • Ús de mascareta
  • Rentat freqüent de mans

Més informació: https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/fase-nova-realitat.pdf


Evitar un rebrot és responsabilitat de tothom

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Xat d’Atenció Ciutadana en aquest web o el Telèfon d’Atenció Ciutadana 010 gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h o al 900 859 009 si truqueu fora de Mataró.