Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“100 Volta” Ciclista a Catalunya

Escoltar

“100 Volta” Ciclista a Catalunya

Podreu veure pedalar en directe les primeres figures del ciclisme mundial.

LA VOLTA HA ESTAT AJORNADA PEL CORONAVIRUS

Dissabte 28 de març del 2020

Arribada de la sisena etapa, a les 17 h, al Camí de la Geganta (entre el carrer de Sant Isidor i el carrer de Guifré el Pelós)

Entrada a la ciutat per la carretera d'Argentona C-1415 fins a la plaça del Camí de Traià, seguint per l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch. Des d’aquí es gira vers l’avinguda de la Gatassa fins passar per la plaça de Manuel de Serra i Xifra es gira cap a la ronda de Leopoldo O’Donnell, fins a la plaça de Granollers, per continuar pel Camí de la Geganta on la línia de meta se situarà al Camí de la Geganta, just abans de l'alçada del carrer de Guifré el Pelós. 

 

Comentari del director de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, sobre l'etapa entre les ciutats de Tarragona i Mataró és el següent: "La irregularitat del terreny defineix un recorregut amb pujades i baixades constants, però sense grans dificultats muntanyoses més enllà de l’alt del Collet, situat a 14 km de la línia d’arribada. L’etapa, la més llarga d’aquesta Volta amb 193,4 km, pot deparar una arribada en grup i la llarga recta just abans de la línia d’arribada és idònia per presenciar un gran esprint final".


Recorregut

Mapa del recorregut de la 100 Volta ciclista a Catalunya en el sue pas per Mataró


Afectacions al trànsit


. Entre les 7.30 i les 20 h el Camí de la Geganta quedarà tallat al trànsit entre la plaça de Granollers i el passeig de Carles Padrós.

. A les 7.30 h l’avinguda del Corregiment i la plaça d’Espanya quedaran tallades al trànsit. A la plaça d’Espanya, es permetrà el gir amb el passeig de Carles Padrós.

. Des de les 7.30 fins a les 13 h es permetrà el creuament dels vianants, pels passos de vianants, i la sortida de vehicles dels guals.

. A partir de les 13 hores, el tall serà total, sense permís de pas ni per a vianants, ni per a vehicles.

. A les 10 h quedarà talla el trànsit al carrer de Sant Valentí, entre el Camí Ral i el carrer de Llauder.

. A partir de les 15 h es tallarà el trànsit a tot el recorregut i 15 minuts abans del pas dels corredors quedarà tallat el trànsit transversal de l’itinerari de la cursa.


Afectacions aparcament públic


. Aparcament del Parc Central

De 7.30 a 20 h no es podrà accedir a l’aparcament. La sortida per l’avinguda del Corregiment només es podrà fer servir en sentit muntanya de les 7.30 fins a les 13 h. A partir d’aquest moment l’aparcament quedarà tancat fins reobrir el trànsit a les 20 h aproximadament.

 

. Aparcament de la plaça de Granollers

De les 13 a les 20 h no es podrà accedir a l’aparcament. La sortida es permetrà fins a les 15 h.


Activitats durant tot el dia


A l’Espai Firal del Nou Parc Central

D’11 a 18 h Zona de food trucks i exposició comercial.

D’11 a 13 h Mostra d’esport solidari “Mou-te amb cor
Activitats dirigides on tothom podrà participar: bollywood, dansa, pilates...
Espai de causes solidàries amb jocs i altres activitats.

Hi participen: Fundació el Maresme, Club FEM, Proyecto Alpha (Asociación Distrofia muscular de cintures por dèficit de sorcoglicanos), Alterarte (Centre de formació i prevenció), Dolls 4 girls, Fundación Vicente Ferrer, Som Grocs Pau ( síndrome nefrótic) , Never Give Up ( esclerodèrmia), AECC.

Al Camí de la Geganta i Plaça d’Espanya

De 13 a 16 h 1a prova de la Copa Catalunya Infantil i promoció escoles de ciclisme en ruta
Organitza: Club Ciclista Iluro i Esport Ciclista Mataró.

 

Més informació a la nota de premsaLogos

Galeria d'Imatges