Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jocs Escolars i COVID-19

Escoltar

Jocs Escolars i COVID-19

 

La Direcció d’Esports s’adhereix al Protocol de Represa de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, que us podeu descarregar aquí (actualitzat a octubre 2020), i la vegada també ha creat un Protocol de prevenció de la COVID-19 per a les Instal·lacions Esportives de Mataró (versió 3.0) a seguir per tothom, però sobretot pels equips i esportistes participants i que el trobareu clicant en el següent enllaç.

Els centres educatius, associacions esportives escolars, entitats esportives... que participin en la competició local hauran d’omplir la Declaració Responsable que trobareu clicant a continuació. Aquesta documentació s’haurà d’adjuntar a la resta de documentació que heu d’aportar per a la seva inscripció (separata, inscripció a la competició i relació d’equip), on quedarà reflectit que els i les esportistes formen part obligatòriament d’un grup estable d’entrenament i/o competició.

A continuació teniu diferents models de documentació, basats en les recomanacions i els  protocols i directrius de les autoritats esportives i sanitàries.