Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caps de setmana al Museu de Mataró: #DiaDones21

Escoltar

Caps de setmana al Museu de Mataró: #DiaDones21

Activitat en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Els caps de setmana del mes de març:

El Museu de Mataró se suma a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb la voluntat de donar una major visibilitat i presència a aquesta celebració mitjançant les lectures de les col·leccions i els discursos expositius amb perspectiva de gènere.

Durant els caps de setmana de març, es convida a visitar les seus del Museu de Mataró on podreu conèixer la història, el testimoni i el llegat de dones treballadores, reivindicatives, creatives i singulars: 

  • A Can Marfà (Gènere de Punt. Museu de Mataró. Passatge de Can Marfà, 1): amb l’escolta atenta del relat de vida de mataronines d’orígens i realitats diverses,  a l’exposició Mataró: de Mancos a Djembereng. Paisatge sonor d’una ciutat. També contemplant la vitrina dedicada a la roba per a nines creada per M. Assumpció Clavell, al segon pis.
  • A Can Serra (Història de la Ciutat. Museu de Mataró. El Carreró, 17-19): amb la descoberta d’objectes curiosos d’ús femení i la visita al retrat de l’emperadriu romana Faustina la Menor, esculpit en marbre al segle II dC.
  • A Ca l’Arenas (Centre d´Art del Museu de Mataró. Carrer d'Argentona, 64): amb el testimoniatge de les artistes Marta Canals, Marga Cruz, Carme Garolera, Trini Gómez, Anna de Jaime, Margarida March, Imma Merino, Pepi Roig i Roser Vinardell, que ens expliquen la seva trajectòria i obra artística.

Horari d'obertura del Museu de Mataró: 

  • Dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Diumenge d'11 a 14 h

Organitza: Museu de Mataró 

Info