Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Documental: "Les Resilients"

Escoltar

Documental: "Les Resilients"

Activitat en el marc del 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes

El documental mostra l’emergència d’una nova escena musical feminista a través de quatre bandes liderades per dones i de diferents estils musicals: Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters. Un projecte de Clack en col·laboració amb el Grup Enderock.

El documental, que s'havia de projectar als 4 Espais Joves de Mataró el passat mes d'octubre, es podrà veure en línia en dues sessions organitzades pels Serveis Juvenils de l'Ajuntament de Mataró.

Hi haurà dues sessions en les quals l'enllaç de la pel·lícula estarà disponible durant 48 h. La segona serà del 22 de novembre a partir de les 12 h fins el 24 de novembre a les 12 h.

Omplint el formulari que trobareu a continuació, rebreu automàticament l'enllaç i el codi per accedir a la segona sessió de 'Les Resilients' que s'activarà en les dates assenyalades: https://n9.cl/u6km

A més, el dia 24 a les 18 h obrirem un espai de col·loqui en directe amb la directora del documental, Cristina Madrid, des del compte oficial de 'Les Resilients' (@lesresilients) en conjunt amb el perfil @mataro_jove. Totes vosaltres també podreu intervenir al directe per fer preguntes a la directora.

Organitza: Mataró Jove - Xarxa d'Espais Joves - Ajuntament de Mataró

Col·labora: Clack

 

Info

  • Quan?
    22/11/2020 a 12:00 fins a 24/11/2020 a 12:00
  • Categoria

    25N 2020

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari