Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dones Singulars. Dones amb Drets

Escoltar

Dones Singulars. Dones amb Drets

Activitat en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Del dilluns 8 al divendres 12 de març:

La Fundació el Maresme reivindica la necessitat de continuar incidint en la visibilitat i consciència de les dones amb disCapacitat intel·lectual i els seus drets com a ciutadanes, així com en l’avenç cap a la igualtat de gènere sense discriminacions.

Per aquest motiu, aquest 8 de març, la Fundació el Maresme posa en marxa la campanya #DonesSingularsDonesAmbDrets, a partir de la qual difondrà a les xarxes socials projectes, històries i missatges sensibilitzadors entorn la inclusió, la normalització i l’apoderament del col·lectiu femení amb discapacitat. Així mateix, també donarà suport a campanyes d’entitats del sector.

Calendari d'accions de la campanya a través de Facebook (@fundaciomaresme) i Instagram (@josoccomtu):

 • 8 de març de 2021: Projecte “Dones Singulars. Dones amb Drets” : vídeoresum de les xerrades, cafès-tertúlia i espais de conscienciació i acompanyament grupal i individual, organitzats per sensibilitzar les dones treballadores pel que fa als seus drets quant a la igualtat d’oportunitats en la feina i la igualtat de tracte entre companyes i companys. Realitzat en col·laboració amb diferents entitats que treballen l’apoderament de la dona amb i sense discapacitat.

 

 • 9 de març de 2021: coneixerem a la Judit i la seva experiència com a treballadora a una empresa ordinària i amb compromís social amb renom, l’Espinaler. La taberna i botiga gastronòmica del Maresme també donarà el seu testimoni com a empresa contractant.

 

 • 10 de març de 2021 : hi ha dones amb discapacitat intel·lectual inserides en empreses ordinàries, i d’altres que també aporten valor afegit des d’un centre especial de treball. És el cas de la Laura, membre de l’equip de Jardineria del CEO del Maresme.

 

 • 11 de març de 2021: amb la Maite, persona atesa al centre ocupacional Jaume Isern, donarem veu a una dona que explicarà la seva història a través de pictogrames i un comunicador dinàmic.

 

 • 12 de març de 2021: finalitzarem la setmana amb l’Emília. Als seus 88 anys, viu a la residència assistida Llar Santa Maria i és la persona atesa més veterana de la Fundació el Maresme.

 

Organitza: Fundació el Maresme

Info

 • Quan?
  08/03/2021 fins a 12/03/2021
 • Categoria

  8M 2021 Gènere i diversitat sexual

 • On?

  Virtual: Facebook (@fundaciomaresme) i Instagram (@josoccomtu)

 • Organitzador

  Fundació el Maresme

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari