Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre social "Dones en acció"

Escoltar

Teatre social "Dones en acció"

Projecte iniciat l’any 2016, promogut pel Servei d’Igualtat i Ciutadania, amb la Vocalia de dones de Pla d’en Boet i en col·laboració amb l’Aula de Teatre.

L’objectiu del projecte és treballar per l'empoderament i les capacitats de les dones des d'una vessant artística, enfortir el seu potencial, involucrar-les en la presa de decisions i fer-les protagonistes de la seva pròpia trajectòria vital.

A través del teatre poden prendre consciencia del seu cos i de les seves emocions. Amb el joc i la improvisació, descobriran com utilitzar el cos, la veu i la gestualitat per construir i interpretar altres personatges. Aprendran a actuar alhora que desenvolupen l’empatia i el benestar personal.

Amb aquest projecte de teatre es vol crear i consolidar un grup de dones protagonistes, que a través de diferents tècniques (treball de moviment, improvisació, creativitat, dansa, ritme...) no només ajudi a enfortir -les a nivell personal millorant-ne l’autoconcepte i les habilitats comunicatives i socials, sinó fer-les visibles a la ciutat i poder tenir l’oportunitat de crear diferents propostes escèniques per compartir amb la resta de la ciutadania coincidint amb les campanyes de sensibilització del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista, i 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Així mateix cada any es tanca el taller amb la presentació d’un muntatge teatral propi.

Es tracta d'un projecte adreçat a totes les dones de la ciutat que hi vulguin participar i no es requereix experiència ni formació prèvia en el món del teatre.